Styropian Termo Organika SUPERPODDASZE 0,040 W/(m*K)
Styropian Termo Organika SUPERPODDASZE 0,040 W/(m*K)
Styropian Termo Organika SUPERPODDASZE 0,040 W/(m*K)
Styropian Termo Organika SUPERPODDASZE 0,040 W/(m*K)
Vypredané

Polystyrén Termo Organika SUPER FLOOR 040

60,71 € ks.
S DPH

Polystyrén Termo Organika SUPERPODDASZE 040 je biely polystyrén s bodkami na zateplenie medzi krokvami v šikmých strechách s koeficientom λ = 0,040 W / (m * K).

Polystyrén Termo Organika SUPER FLOOR 040 4.51 1 5 65

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 4.51 / 5
Tento produkt ste doteraz nehodnotili
Liczba oddanych głosów: 65

Popis

TECHNICKÉ DÁTA:

SUPERROOM 040 od Termo Organika je biely polystyrén s bodkami na izoláciu medzi krokvami v šikmých strechách s nasledujúcimi vlastnosťami:

• súčiniteľ tepelnej vodivosti λ: 0,040 W / mK
• pevnosť v ťahu so silou kolmou na čelo (TR): ≥80 kPa
• pevnosť v ohybe (BS): ≥100 kPa
• trieda reakcie na oheň: E
• rozmer dosky, dĺžka / šírka: 1000/500 mm
• okraj: rovný
• hrúbka:> 100 mm, potom každých 10 mm podľa individuálnych želaní.

APLIKÁCIA:

Panely Super-attic sú určené na vytvorenie izolačnej vrstvy medzi krokvy v šikmých strechách. Špeciálne (pozdĺžne alebo priečne) rezy znamenajú, že polystyrén sa montuje ako samofixačný (dilatačný) prvok medzi krokvy.

POTVRDENIA A CERTIFIKÁTY:

• PN-EN 13163: 2012
• Certifikát zhody s normou ITB-0851 / W
• Technické a kvalitatívne odporúčania Výskumného ústavu stavebného RTQ ITB-1260/2013
• Hygienický preukaz HK / B / 0085/01/2013

MONTÁŽ :

1. Zmerajte rozstup krokiev
2. Šírka dosky musí byť o 3% väčšia ako rozmer medzi krokvami, aby sa dosiahol samofixačný (dilatačný) efekt
3. Dosku umiestnite medzi krokvy tak, že ich mierne stlačíte alebo ohnete
4. Začnite montáž zdola.

Detaily produktu

Reviews

No reviews

Mohlo by vás zaujať aj

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte.