Koopmans IMPREGNEEROLIE impregnačný olej 5 l.

77,38 € ks.
S DPH

Koopmanov olej IMPREGNEEROLIE je impregnačný olej na drevo na báze ľanového oleja na ochranu dreva v exteriéri. 5 litrové balenie.

Kolory

Koopmans IMPREGNEEROLIE impregnačný olej 5 l. 4.45 1 5 53

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 4.45 / 5
Tento produkt ste doteraz nehodnotili
Liczba oddanych głosów: 53

Popis

APLIKÁCIA:

Koopmanov olej IMPREGNEEROLIE je prémiový impregnačný olej na báze prírodného ľanového oleja na ochranu dreva v exteriéri. Ideálne pre zrubové domy , fasádne prvky, terasové dosky a záhradnú architektúru (domy, ploty, pergoly, altánky, mostíky atď.). Vďaka ľahkej a pohodlnej aplikácii je možné v krátkom čase natrieť veľké plochy. Dokonale impregnuje a chráni drevo, reguluje jeho vlhkosť a uľahčuje jeho voľné dýchanie. Vďaka obsahu ľanového oleja dokonale zvýrazňuje prirodzenú štruktúru dreva. Ideálne pre smrekovec.

TECHNICKÉ DÁTA:

Koopmanov olej IMPREGNEEROLIE má nasledujúce parametre:

• spotreba: 1 liter postačuje na pokrytie cca 12 m² na jeden náter. To znamená, že 5 litrová plechovka môže byť natretá (2 vrstvy) asi 30 m2 pripravená
• aplikácia: široký plochý štetec
• zloženie: prírodný ľanový olej a alkydové živice
• aplikačná teplota: neaplikujte pod 10°C a nad 25%, pri relatívnej vlhkosti nad 85%
• hustota: cca 0,89 kg / l pri 20 ° C
• doba schnutia: 24 hodín.
• možnosť nanesenia ďalšej vrstvy: 24 hod.
• lesk: polomatný
• dostupné balenie: 5 l. A 2,5 a 20 l.
• dostupné farby. Bezfarebný s UV filtrom a 12 transparentnými odtieňmi :
- borovica limba (101)
- stredomorská borovica (102)
- ázijský céder (103)
- kráľovský dub (104)
- Africká hruška (105)
- para orech (106)
- zlatý gaštan (107)
- argentínsky palisander (108)
- manukový med (109)
- Khaya mahagón (110)
- prírodný teak (111)
- portugalský dub (112)
• Certifikát PZH: BK / B / 0376/03/2019

NÁVOD NA REALIZÁCIU:

Povrch, ktorý má byť pokrytý prípravkom Koopman 's IMPREGNEEROLIE , by mal byť čistý, odmastený, zdravý a suchý. Maximálna vlhkosť dreva nesmie presiahnuť 18%. Podklad nie je potrebné vopred kefovať a drhnúť. Sivé drevo je vhodné čistiť vhodným čistiacim prostriedkom (odporúčame použiť HOUTCLEANER ), ktorý odstráni aj riasy, mach a iné nečistoty. Drevo používané vonku alebo vo vnútri, vystavené biokorózii (huby spôsobujúce rozklad dreva a hmyz, ktorý sa živí drevom), musí byť absolútne chránené impregnáciou Koopmans Technical . Pred použitím je potrebné produkt premiešať a skontrolovať farbu. Produkt sa odporúča vyskúšať na malej ploche - od výslednej farby bude závisieť okrem iného na druhu a druhu dreva, jeho stave a počte nanesených vrstiev. Vhodné aj na tlakovo impregnované drevo. Povrch tlakovo impregnovaného dreva treba prebrúsiť. Očistený a suchý povrch prikryte jednou vrstvou prípravku pomocou štetca. Druhú vrstvu naneste iba v prípade potreby. Medzi nanášaním jednotlivých vrstiev počkajte 24 hodín. Nechajte úplne vyschnúť 24 hodín. Akýkoľvek prebytočný produkt je potrebné odstrániť po 20 minútach od skončenia aplikácie. Starostlivosť o povrchy chránené prípravkom - umyte vodou, prípadne s prídavkom jemného saponátu určeného na čistenie povrchov ošetrených olejom na drevo (odporúča sa aj použitie HOUTCLEANER). Nedrhnite ani nekefujte. Impregnované prvky sa odporúča kontrolovať raz ročne (na jar) a v prípade potreby ich renovovať.V prípade terasovej dosky by sa mala kontrola a prípadná renovácia vykonávať dvakrát ročne (na jar a na jeseň). V prípade renovácie je možné povrchy, ktoré boli predtým pokryté prípravkom, po vyčistení uviesť do optimálneho stavu nanesením jednej vrstvy.

Detaily produktu

6 položky

Reviews

No reviews

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte.