Knauf sadrové kartónové dosky zelené 12,5 mm (2, 6 x 1, 2)

Vláknocementová doska Fermacell Powerpanel H2O 12,5 mm (2,6 x 1,25)

75050
105,95 € ks.
S DPH

Cementovláknitá doska Fermacell Powerpanel H2O 12,5 mm je doska pre použitie v miestnostiach, kde sú steny neustále vystavené vode.

Vláknocementová doska Fermacell Powerpanel H2O 12,5 mm (2,6 x 1,25) 4.32 1 5 57

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 4.32 / 5
Tento produkt ste doteraz nehodnotili
Liczba oddanych głosów: 57

Popis

APLIKÁCIA:

Powerpanel H2O je nová trieda odolnosti voči vode, vhodná do všetkých vlhkých miestností. Nový Powerpanel H2O je súčasťou najnovšieho radu FERMACELL pre použitie v miestnostiach, kde sú steny neustále vystavené vode. Powerpanel H2O je vhodný pre sanitárne miestnosti v bytoch a verejných budovách, v priemyselných kuchyniach a reštauráciách, ako aj tam, kde dochádza ku kontaktu s chemikáliami. Doska ponúka dokonalý vodotesný podklad pre obklady, prírodný kameň alebo iné povrchové úpravy. Powerpanel H2O je vhodný pre sanitárne miestnosti v bytoch a verejných budovách, v priemyselných kuchyniach a reštauráciách, ako aj tam, kde dochádza ku kontaktu s chemikáliami. Doska ponúka dokonalý vodotesný podklad pre obklady, prírodný kameň alebo iné povrchové úpravy.

Detaily produktu

99 položky

Reviews

No reviews

Mohlo by vás zaujať aj

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte.