Sadra szpachlowy Rigips VARIO 25 kg
Vypredané

Sadrový tmel Rigips VARIO 12,5 kg

11 511574
14,61 € ks.
S DPH

Sadrový tmel Rigips VARIO je určený na vyplnenie škár sadrokartónu s použitím armovacej pásky. Balenie 12,5 kg.

Sadrový tmel Rigips VARIO 12,5 kg 4.49 1 5 47

Twoja ocena została dodana.

Wystąpił błąd podczas dodawania oceny.

Tylko zalogowani klienci mogą oceniać produkty.

ocena: 4.49 / 5
Tento produkt ste doteraz nehodnotili
Liczba oddanych głosów: 47

Popis

APLIKÁCIA:

Sadrový tmel Rigips VARIO na špárovanie sadrokartónových dosiek. Kombinácia, ktorá zaručuje najvyššiu pevnosť spojov. Vario je vyrovnávacia hmota novej generácie - vďaka použitiu omietky Alfa a špeciálnych prísad nepraská. Hmotu Vario je možné bez obáv použiť všade tam, kde je najväčšie riziko vzniku trhlín (drevené konštrukcie, atiky, oblúky alebo vysoké steny).
Výhody:
• najodolnejší tmel,
• perfektné, bez hrudiek a rýchle miešanie,
• nastavovať čas,
• Okraje KPOS je možné použiť bez pásky.

TECHNICKÉ DÁTA:

• otvorený čas použitia: cca 40 minút.
• čas tuhnutia: cca 60 min.
• priemerná spotreba hmoty: cca 0,25 kg / m²

SCHVÁLENIA A SCHVÁLENIA:

• Výrobok je v súlade s normou: PN-EN 13963
• Certifikát PZH: HK / B / 0543/13/2009
• Vyhlásenie o zhode CE: 2009/05

AKO POUŽIŤ:

Pri používaní Rigips Vario používajte iba čisté nádoby, náradie a zámesovú vodu. Odporúča sa používať nástroje vyrobené z nehrdzavejúcej ocele. Do plniva nepridávajte žiadne cudzie materiály. Stierku VARIO sypte do vody, kým prášok nevytvorí na povrchu vody "ostrovčeky" ( pomer miešania: 5 kg stierky VARIO na cca 2,5 litra vody ). po cca 3 minútach (doba ponorenia) premiešajte obsah nádoby, kým nevznikne homogénna hmota bez hrudiek. Ak je hmota pri miešaní príliš hustá, môžeme pridať trochu vody na zlepšenie konzistencie. Po premiešaní nepridávajte vodu ani prášok na zlepšenie konzistencie (možné hrudky).

Detaily produktu

Prílohy

Reviews

No reviews

Mohlo by vás zaujať aj

Product added to wishlist
Product added to compare.

Tieto stránky používajú na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie. Používaním týchto stránok s tým súhlasíte.